SMC050-logo

 


Twitter mee

Twitter
Volg ons op @noorderpers


Hashtag: #noorderpers

Meer info:

Noorder Pers Sociëteit
Helperpark 276
9723 ZA Groningen
info@noorderpers societeit.nl

  • Pro-Time Broadcast & Content
  • NPS LinkedIn

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Laatste wijziging:
09.04.2014

Word donateur!

Maandag 12 mei Social Media Club Groningen ‘The future of traditional media’


De Social Media Club Groningen (SMC050) is een initiatief om professionals, bedrijven en experts op het gebied van social media, technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar te brengen. Eens in de zes weken is er een SMC050 avond met twee lezingen bij Martiniplaza.

De 23e editie van de Social Media Club Groningen over "The future of traditional media" gaat in op de trends en de (te verwachten) ontwikkelingen in dit veld.
Alexander Pleijter, hoofdredacteur van De Nieuwe Reporter komt spreken over de toekomst van journalistiek en krant (pageview journalism, Blendl en de toekomst van de krant). Rembrandt Smids neemt ons mee in de toekomst van TV kijken (Smart TV, second screen, on-demand kijken, Netflix etc).

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 12 mei 2014, van 19.30-21.30 uur. 

Meer weten over deze avond? Voor meer informatie, klik hier.

Aanmelden via Meetup
Aanmelden voor het avondprogramma van SMC050 kan hier. U maakt een profiel aan op Meetup en meldt zich vervolgens bij SMC050 aan voor het evenement. Aanmelden via Meetup is verplicht.

Extra: Rondleiding RTV Noord
Voorafgaand is er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen bij RTV Noord, een partner van SMC050 in de Mediacentrale. Aanmelding vindt plaats via dit formulier. Het is geheel kosteloos. 

Mee-eten?
De rondleiding bij RTV Noord start om 16.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Daarna kun kunt u voorafgaand aan de bijeenkomst bij Martiniplaza eten met SMC050 gasten, sprekers en organisatie om 18.00 uur. Aanmelden voor het eten kan hier.

Voor meer informatie, zie: www.socialmediaclubgroningen.nl