Meer info:

Noorder Pers Sociëteit
Helperpark 276
9723 ZA Groningen
info@noorderpers societeit.nl

  • NPS LinkedIn


U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief

Laatste wijziging:
01.02.2017

Wie zijn we

De Noorder Pers Sociëteit (NPS) is een platform voor journalisten, woordvoerders van bedrijven, organisaties en instellingen en voor mensen die vanuit hun vakgebied geïnteresseerd zijn in de communicatie tussen deze groepen. De NPS zal vier keer per jaar een informele bijeenkomst organiseren. Voor deze bijeenkomsten zullen vooraanstaande (inter -) nationale sprekers uitgenodigd worden die ingaan op een actueel onderwerp. Uiteraard bestaat er altijd de mogelijkheid tot inspraak en discussie. De NPS is de plek om uw netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen en de bijeenkomsten van de NPS. Klik hier.

Bestuur

Het bestuur van de Noorder Pers Sociëteit bestaat uit Xandra Groenewold, Jan Boon en Gerlinde van der Holt.

Xandra Groenewold Xandra Groenewold is voorzitter van de NPS en is daarnaast directeur bij Pro-Time.Jan BoonJan Boon is penningmeester. In het dagelijks leven is hij zelfstandig communicatieadviseur en eerder voorzitter van de NVPR, de noordelijke voorlichters en pr-functionarissen. Tot voor kort werkte hij op de Communicatieafdeling van Gasunie.

 

Gerlinde van der Holt Gerlinde van der Holt is secretaris. Ze is verantwoordelijk voor de Communicatie en Sales van Pro-Time. Voorheen was ze bestuurslid van de NVPR, de noordelijke voorlichters en pr-functionarissen.